Sijoituksessa Rokelan Gloria

Gloria on kuvassa 7-viikon ikäinen. Seuraavissa kuvissa jo hieman ikääntyneempi =) Gloria on varma ja luotettava jäljittäjä. Se on osoittanut luotettavuutensa metsästysreissujen lisäksi myös pääsemällä kutsukokeisiin (Idän lohkon valintakoe). Gloria seuraa hienosti emänsä jalanjälkiä ja on nuorena jo valioitunut käyttövalioksi.

Kotona... Rokelan Ergo

Rokelan Glamour

(kuva tulossa)

Rokelan Glamour eli kotoisammin Hilu on luonteeltaan rauhallinen ja itsevarma narttu, joka on osoittanut suurriistaviettisyyttään haukkumalla kokeissa ykkösen. Sille ammuttiin hirvi heti ensimmäisenä syksynään. Kotiolosuhteissa se on rauhallinen ja hyvin toisten koirien ja kissojen sekä lasten kanssa toimeentuleva koira, aivan ykkönen! Ulkonäöltäänkin se on priimaa, se on saanut näyttelyissä arvion SA eli sertin arvoinen.

KVA Rusmosan Sonia

Tässä kuvassa on syksyn 2012 kolmas kaato, kaksitoistapiikkinen sonni. Kaadolla Sonia käyttäytyy ystävällisesti koko jahtiseuruetta kohtaan.Sonia on erittäin riistaviettinen ja osoitti sen jo hyvin nuorena. Metsällä se on itsenäinen ja sitkeä, eikä jätä työtään puolitiehen. Näyttelyistä se on saanut arvion H. Kokeissa Sonia on toiminut hyvin ja on saavuttanut käyttövalion arvon (KVA). Luonteeltaan se on virkeä ja energinen, mutta osaa myös rauhoittua kotona.

 

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532