Kotona...

Rokelan Hertta

(kuva tulossa)

Rokelan Hertta on tulevaisuuden toivomme. <3 Reipas pimu pienestä pitäen, piti jätkät kurissa jo pentulaatikossa ja ehkäpä voisi sanoa, että kaikki maailman energiakasaumat ovat sattuneet sen geeneihin. 

Rokelan Glamour

(kuva tulossa)

Rokelan Glamour eli kotoisammin Hilu on luonteeltaan rauhallinen ja itsevarma narttu, joka on osoittanut suurriistaviettisyyttään haukkumalla kokeissa ykkösen. Sille ammuttiin hirvi heti ensimmäisenä syksynään. Kotiolosuhteissa se on rauhallinen ja hyvin toisten koirien ja kissojen sekä lasten kanssa toimeentuleva koira, aivan ykkönen! Ulkonäöltäänkin se on priimaa, se on saanut näyttelyissä arvion SA eli sertin arvoinen.

Rokelan Ergo

 

KVA Rusmosan Sonia

Tässä kuvassa on syksyn 2012 kolmas kaato, kaksitoistapiikkinen sonni. Kaadolla Sonia käyttäytyy ystävällisesti koko jahtiseuruetta kohtaan.Sonia on erittäin riistaviettinen ja osoitti sen jo hyvin nuorena. Metsällä se on itsenäinen ja sitkeä, eikä jätä työtään puolitiehen. Näyttelyistä se on saanut arvion H. Kokeissa Sonia on toiminut hyvin ja on saavuttanut käyttövalion arvon (KVA). Luonteeltaan se on virkeä ja energinen, mutta osaa myös rauhoittua kotona.

 

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532