Rokelan kennelin A-pentueen päiväkirja kuvien muodossa.

A-pentujen omistajat, voitte halutessanne lähettää sähköpostitse ajankohtaisia terveisiä ja kuvia, niin lisäämme niitä sitten tännekin! 

Pentue syntyi 27.7.2009.

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532

Kiralla oli huolehdittavanaan 4 pentua,

joista yksi musta tyttö,

kaksi keltaista poikaa

ja yksi musta poika.

Kesäpentujen eloon

kuuluu ulkoilua

leikkimistä

riistaan tutustumista

sekä unten mailla seikkailemista.

Pentujen nimet

Pentujen nimet löytyivät maailmankarttaa selaillessa. Kaikille yhtenäistä on mielenkiintoinen paikka maailmalla, johon olisi mukava tutustua. Samoin toivomme pentujen olevan omistajilleen mielenkiintoinen tutkimusmatka, josta oppii uutta ja joka tarjoaa sopivasti positiivisia haasteitakin yhteisiä retkiä kulkiessa.

Athena, narttu

Ahmedabad, uros

Alabama, uros

Azores, uros

 

Pentujen käsittelystä ja sosiaalistamisesta

Pennut tottuvat isoihin ja pieniin hoitajiin jo kotonamme. Niiden ollessa 3-4-viikkoisia, vieraat pääsevät tutustumaan pentuihin ja touhuilemaan niiden kanssa. Pennut tottuvat monenlaisiin ääniin, paikkoihin, hajuihin ja ympäristöihin, pääsevätpä jo autoilemaankin kasvattajalla ollessaan. Pennut tutustuvat myös aikuisiin oman laumamme koiriin sekä muihin eläimiin ennen luovutusta. Näin niiden sosiaalista kasvua tuetaan aina siitä lähtien, kun niiden silmät aukeavat ja jalat kantavat ja ne ovat valmiita kiinnostumaan ympäröivästä maailmasta.