(19.4.2015)

Rokelan Ceriffille ensimmäinen sertti!! Rokelan poppoo onnittelee ja kiittää!

(9.2.2015)

Rokelan Constaapeli: Lonkat A/A ja kyynärät 0/0 !!

(3.1.2014)

Gretan eli Rokelan Cerpentiinin uuden vuoden poseeraus.

(30.12.2013)

Joulu on jo ohitettu ja on aika kirjoittaa hieman kuulumisia. Seri harrasteli hurmaavasti näyttelyitä ja saaden kelpo arvosteluita. Pyysin myös seisotuskuvaa syksymmällä ja tässäpä se nyt on, olkaapa hyvät! Komea on nuori mies, vaikka itse sanonkin ;-) Se tulee vielä hurmaamaan jatkossakin monet tuomarit!

Komeutensa lisäksi Seri suoritti erittäin kunniakkaasti taipparit ensimmäisenä syksynään, joten SUURET ONNITTELUT VIELÄ KOKO POPPOOLLE! Kerrassaan hieno suoritus! Olemme teistä ylpeitä!

(31.3.2013)

Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyssä oli mukavaa. Seri ja Greeta osasivat esiintyä kehässä hienosti saaden hienot arvostelut ja kunniapalkinnot. Seri oli lisäksi VSP-pentu! Välillä leikkiminen olisi ollut niiiin mieluisaa. Kuvaposeeraus kahden pennun kanssa päivän päätteeksi meinasi tuottaa vähän hankaluuksia =).

 

(5.11.2012)

Luca-poika on käynyt jo rokotuksilla ja saanut kehuja komeasta olemuksestaan.

Hampaannaskalit kyllä ovat ahkerassa käytössä, ja luonnetta löytyy, mutta verrattain rauhalliselta pennulta kuitenkin vaikuttaa omistajaperheen mukaan. =)

(4.10.2012)

Pentulit ovat olleet jo uusissa kodeissaan ja kuulumisiakin on kuultu. =)

Greta vaikuttaa itsevarmalta ja erittäin energiseltä nuorelta neidiltä, ja elelee kotinsa ainokaisena koirana. On oppivainen ja hurmaava, vaikka omaa tahtoa löytyykin!

Lucalla menee vahvasti. Se on nukkunut yöt hyvin ja on reipas poika!

Seri elelee kahden vanhemman koiran riiviökaverina ja on erittäin rohkea ja itsevarma pentu.

Näin ollen kiitollisin mielin saa kasvattaja olla, kun pentuset saivat arvoisensa kodit ja toivottelemme tietysti kovasti tsemppiä jatkoonkin! On ihana kuulla kuulumisia puhelimitse ja kuviakin otamme mielellään vastaan! Hurmaaville pentuleille lähetämme kovasti terveisiä! Onnea jatkoon!

Tässä tutustutaan "oikeisiin noutajien töihin..."

Hyvinhän se maasta nousee kuljetettavaksi!

(7.9.2012)

Pinkkipoika köllöttää maitohörppyjen jälkeen unten mailla. Snorken on alkanut jo vieroittaa hellävaraisesti pentuja siirtymällä toisaalle, jos pennut yrittävät koko porukalla tisseille. Yötä vasten kuitenkin annetaan vielä pikku unimaito-satsit.