(21.12.2014)

D-pentueen kuulumisia on ollut ilo kuulla. Kaikki toimivat hyvin työmailla. Moni on ehtinyt kokeisiin ja tuloksia sekä kaatoja on tälle syksylle kerääntynyt. Kiitos kaikille aktiivisille metsää koirilleen tarjoileville omistajille. Suuri kiitos teille, jotka olette ehtineet viedä koiria kokeisiin. Myös ne osoittavat koirien toimivan ja antavat meille kasvattajina tärkeää tietoa kantanarttumme Sonian periyttäjän kyvyistä.

Tässä vielä yksi kuva tämän syksyn onnistuneiden jahtireissujen lopputuloksesta. Rokelan Darya eli kotoisammin Dartsi urakoi vasan nurin.

     

(20.10.2013)

Onnea Rokelan Diesel ja omistajat! Jo kolme kaatoa seitsemän kuukauden iässä! Hienoa!! Tästä on hyvä jatkaa....

(14.10.2013)

Puolivuotiskuulumisia: Sonian ja Hermeksen kahdeksasta pennusta jo viisi pentua on haukkunut hirveä!

Toivotaan jatkossakin pennuille ja omistajille hyvää hirvionnea!!

Rokelan Duudsoni 7 kk:n iässä.

 

Rokelan Daami puolivuotiaana.

(14.09.2013)

Rokelan Diesel n. viiden kuukauden iässä.

Rokelan Darya eli Dartsi myöskin viiden kuukauden ikäisenä.

(18.7.2013)

Rokelan Duudsoni reilu nelikuisena:

           

(15.6.2013)

Rokelan Dora harjoittelee poseeraamista:

(27.5.2013)

Pennut ovat asustaneet jo hetken uusissa kodeissaan ja hyvältä vaikuttaa! Rohkeimmat ovat tehneet retkiä reippaita jo metsän siimekseenkin, joten toivotaan runsaita haukkuja koko pentueelle! Yhteydenpito uusien omistajien kanssa ilahduttaa aina kasvattajaa, joten kiitos puheluista ja kuulumisista. Kotiin jäävä Dartsi kera aikuisten koirien pitävät huolen täällä siitä, ettei aika pääse käymään pitkäksi.

(4.4.2013)

Viisi viikkoa on tullut täyteen. Lämpimät kevätpäivät ovat tarjonneet hienot mahdollisuudet maailman avartumiselle. Ulkoilua ja hirvensorkan järsimistä on ollut pentujen päiväohjelmassa.

narttu                                                                          narttu

 

uros                                                                                narttu

 

uros                                                                                        uros

narttu                                                                                     narttu

Pennut tottuvat myös kaikenlaisiin hoitotoimenpiteisiin ja lasten ja aikuisten käsittelyyn.

(21.3.2013)

Ikää kolme viikkoa - Kiinteälle ruualle. Luonteissa on pieniä eroja havaittavissa, joskin ruoka maistuu kaikille yhtä vauhdikkaasti.

             

 

(11.3.2013)

Pari viikkoa alkaa olla kulunut ja kehitys sen mukaista. Pennuilla on jo silmät auenneet ja kuuloaisti alkaa pikku hiljaa toimia. Kokonsa puolesta pennut ovat edelleen tasaisia ja maitoa riittää erinomaisesti! Pennut alkavat selvästi harjoitella myös nahuamista - kömpelön itsevarmasti noustaan yhä uudestaan toisten niskan päälle painimaan.

 

(2.3.2013)

Pennut ovat kasvaneet kovasti muutamassa päivässä. Ne vaikuttavat edelleen hyvin tasavahvoilta keskenään. Lopullinen pentumäärä lisääntyi vielä vuorokauden kuluttua seitsemännen syntymästä yhdellä, kun viimeisin narttu oli syntynyt laatikkoon työpäivän aikana! Se oli mukava yllätys, sillä synnytyspäivän jälkeen illalla pohdiskelimme, että näinköhän syntyy vielä jotain, kun Sonia supisteli ja vaikutti levottomalta. Ja viimeisin pentu todella teki tuloaan liki vuorokauden! Ja on täysin samaa sarjaa niin syntymäpainon kuin imemisvoiman ja tahtonsa osalta kuin edellispäiväisetkin. =) Lopullinen lukema siis 3 u ja 5 n!

(26.2.2013)

Sonia teki hienon urakan ja synnytti nopealla aikataululla 7 tasavahvaa pentua. Niistä kolme oli uroksia ja neljä narttua. Pennut ryömivät reippaasti emon nisille pentulaatikon reunamilta ja ahnaasti ruokailtuaan nukkuivat tyytyväisinä. Emo hoiti pentuja erittäin hyvin ja huolehtivaisesti. Sonia piti pentulaatikon ja pentulan niin siistinä ettei olisi arvannutkaan siellä synnytetyn!

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532