E-pentuepäiväkirja

(1.10.2015)

Rokelan Euforia jälleen kokeissa, tällä kertaa Uudenmaan kennelpiirin mestaruushaukuissa. Se sai 87 pistettä ja siten HIRV-1 tuloksen, jolla se pääsee kisaamaan harmaitten lohkoon. Hienoa!!

(28.9.2015)

Rokelan Euforia on käväissyt kahdesti kokeissa ja poiminut molemmista tuloksen HIRV-1 pistein 77,5. Hirvenmetsästyskausi alkoi myös mukavasti, kun Rokelan Ego ja omistajansa Aki saivat nurin kaksitoistapiikkisen hirvisonnin.

(21.9.2015)

Rokelan Ergo n. 1 1/2 vuotiaana.

(2.3.2014)

Rokelan Extreme vuosikkaana.

(4.1.2015)

Rokelan Encore 9 kk iässä.

(21.12.2014)

E-pentujen osalta voimme kasvattajina olla iloisia yhdistelmän onnistumisesta. Kaikki pennut näyttävän kiinnostusta siellä, missä pitääkin eli hirvillä. Naapurimaahan menneet pennut ovat näyttäneet taitojaan myös villisikojen ja karhujen metsästyksessä. On ilo ja kunnia saada pennuille aktiiviset kodit. Suuri kiitos omistajille siitä, että koirat saavat toteuttaa vaistojaan metsällä ja osoittaa taitojaan kokeissa. Encore ehti saada ensimmäisenä tästä pentueesta koetuloksen 9 kk ja päivän ikäisenä. Rokelan Ego ja Aki saivat myös ensimmäisen syksyn ensimmäisen kaatonsa. Hienoa ja onnittelut! Kiitos kuulumisista, pidetään yhteyttä jatkossakin! Kuvia pennuista olisi erittäin mieluisaa saada!! =)         

(15.4.2014)

Pennut ovat nyt viisiviikkoisia. Maailma on laajentunut jo pentulan ulkopuolelle. Hajut ovat kiinnostavia ja hännät vipattavat, kun kuono maassa kuljetaan. Hirvensorkkaa on tarjolla ajanvietteeksi ja karvojen nyhtäminen onkin mukavaa kisailua! Murinaa kuuluu, kun koetellaan veljesten kesken, kuka on vahvin. Luonteenpiirteitäkin alkaa jo selvemmin erottua. Kooltaan kaikki ovat melkolailla samankokoisia edelleen ja ruoka maistuu paremmin kuin hyvin.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan pennulle aktiivisen kodin, ota yhteyttä: Tomi, 0503727532.

     

(1.4.2014)

Kolmen viikon iässä on taitoja kertynyt jo moneen lähtöön. Osataan painia, purra, äännellä muutenkin kuin vikisemällä, heiluttaa häntää, pötkötellä auringonottajan rentoudella ja tulla pentulaatikon reunojen yli. Tässä kuvakuulumisia kolmen viikon ikäisiltä pennuilta! Silmät avoimina ja korvat tarkkaavaisina seuraillaan maailman ihmeellisyyksiä ja tutustutaan uusiin mielenkiintoisiin hajuihin ja asioihin.

 

 

(20.3.2014)

Viikon ja kahden päivän iässä. Painoa on kertynyt kaikille jo reilusti ja emolla riittää maitoa hyvin, vaikka pentue on iso. Sonia on huolehtivainen ja malttavainen emo. Pennut vielä pääasiassa nukkuvat ja syövät, mutta onpa muutama jo ahkerasti väläytellyt kävelytaitojakin!

(12.3.2014)

Sonian pentue näki päivänvalon 11.3. Pentue oli hyvin tasainen syntymäpainoiltaan - kaikki mahtuivat hieman reilun sadan gramman sisään. Pentueessa on kaksi narttua ja seitsemän urosta - yhteensä 9 reipasta, elinvoimaista ja vahvaliikkeistä pentua. Sonia hoitaa työtään tottuneesti ja varmoin ottein. Samoin synnytys sujui erinomaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan pennulle aktiivisen ja harrastavan kodin, soita Tomille p. 0503727532. Yhdistelmään voit tutustua täällä.

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532