F-pentuepäiväkirja

(28.6.2016)

Pentuleista on aina mukava saada kuvia ja kuulla kuulumisia! On ihana nähdä, miten pikkuisista kasvaa iiiisoooja (ja järkeviä?) koiria uusissa kodeissaan... =) Tässä Rokelan Fenix n. 7 kuukauden iässä toukokuun alkupuolella otetuissa kuvissa.

Kokoa on pojalle kertynyt.. Ja komeuttakin - nyt eikun vain rohkeasti joskus näytille kuulemaan, mitä tuomarit tuumaa! =D

(29.10.2015)

Syksy etenee, ensimmäisiä pakkasöitä on jo koettu. Pentujen elämä pentulassa on kohta takanapäin ja on aika muuttaa omiin, uusiin koteihin, joissa ne toivottavasti saavat viettää onnellisen, aktiivisen, pitkän elämän rakastettuna perheenjäsenenä ja harrastuskaverina. Tässä vielä syksyisiä kuvia pentujen viimeisistä päivistä syntymäkodissa.

  

 

(28.10.2015)

No nyt on otettu ensimmäiset viralliset posetuskuvat jok'ikisestä iikasta ja iineksestä reilun kuuden viikon iässä... Tässäpä näitä, olkaatten hyvät! (On ne komiata sakkia... ;-)

Rokelan Fifa

Rokelan Fanny

Rokelan Findus

ja vielä Rokelan Fenix

Valaistus eli päivänvalo ei meinannut näin lokakuun lopussa olla kovin suotuisa sisällä kuvailua ajatellen, mutta kyllä näistä nyt sen verran selvän saa. Todella tasaisesti kasvaneet ja kehittyneet koko sakki! Kompakteja paketteja, sanoisin.

 

(18.10.2015)

Jeee...meitähän on täällä muitakin, kuin Minni-muori! Pirpa toimittaa viihdyttäjän virkaa ja on siinä erittäin kärsivällinen ja leikkisä!

(15.10.2015)

Maailmassa on paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Ulkoilu on mukavaa, painiminen on mukavaa, kumpparien pureskelu on mukavaa, rapisevat lehdet on mukavia, heiluvat heinät on mukavia ja elämä ylipäänsä tuntuu melkoisen mukavalta, mikäli reilu neliviikkoista pennunvipeltäjää seurailee.

(11.10.2015)

Leikit, painit viihdyttävät, ruoka maistuu ja maailma avartuu päivä päivältä enemmän ja enemmän.. Reippaita ja rohkeita pentuja, tasaisesti kasvavat. Minni on yhä hellä emo. Uudet perheet ovat jo päässeet nuuhkimaan ja tutustumaan uusiin tuleviin perheenjäseniin.

 

(21.9.2015)

Pennunmöhnikkäillä on ikää nyt viikko ja kolme päivää. Kun emon tuoksut tulevat nenään, on kiire tissille, niin kiire, että meinaa ihan juoksuaskelia tulla. Ruoka maistuu ja ulkonäkö muistuttaa norsunpoikasta, mutta laatikossa on sitäkin tyytyväisempää porukkaa. Maitoa riittää erinomaisesti ja Minni huolehtii pennuista erittäin esimerkillisesti. Tällä hetkellä kaikki pennut ovat varattuja.

 

(14.9.2015)

Minni sai neljä elinvoimaista ja tervettä pentua, joista kolme on mustia uroksia ja yksi keltainen narttu. Minni on hoitanut pentuja äidillisen hoivaavasti ja itsenäisesti ja pennut ovat tasavahvoja, reippaita imemään ja kasvavat erinomaisesti. Yksi musta urospentu on vailla omaa perhettä peruutuksen vuoksi, joten jos haluat tarjota pennulle pysyvän, rakastavan ja vieläpä mahdollisesti aktiivisen harrastavan kodin, niin ota yhteyttä rokela@luukku.com tai 0503292042.

 

 

 

(27.8.2015)

Muodot muhkistuvat... astutuksesta nyt aikaa 46 vuorokautta. Minni ei tosin muhkeuttaan tunnu kummeksuvan, vaan palloleikit maistuvat entiseen tapaan. Ehkä hivenen jo havaittavissa suurempaa hellyydenkaipuuta kuin yleensä =D ja syliin tekisi mieli tunkea vähän joka välissä.

(16.8.2015)

Minni on ultrattu ja todettu kantavaksi. Nyt vaan jännäämään sukupuoli- ja värijakaumaa! =)

Mikäli haluat meiltä omaan perheeseesi uuden perheenjäsenen, toivon yhteydenottoa/alustavaa varausta joko sähköpostitse rokela@luukku.com tai puhelimitse 0503292042 / 0503727532 tai kotisivujen yhteydenottokaavakkeen kautta! Kerrothan hieman, millainen koti teillä olisi noutajannallukoille tarjolla.

(9.8.2015)

Minnillä on astutuksesta nyt aikaa kolmisen viikkoa. Maha on hivenen jo pullahtanut! Toivotaan, että ensi viikon ultrassa näkyisi myös niitä toivottuja hännänvipattajia!

Ultran jälkeen ilmoitan varanneille, montako on (toivottavasti) tulossa, ja sitten päästään jännittämään väri- ja sukupuolijakaumaa.

 

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532