G-pentuepäiväkirja

(12.7.2016)

Pentula on hiljentynyt ja kaikki villiviikarit pääsivät omiin uusiin koteihinsa. Kiitos kaikille omistajille ensikuulumisista, näyttäisi siltä, että täältä lähteneet reippaat pennut ovat yhtä reippaita uusissa kodeissaankin! =) Se on ilo kasvattajalle! Matkat olivat menneet hyvin ilman itkuja ja useampi pentukin jo osaa pyytää tarpeilleen ulos - melko hyvin kahdeksanviikkoisilta naskalihampailta! Tässä vielä kuva Rokelan Gloriasta, jonka korvat nousivat terhakkaasti pystyyn jo reilu seitenviikkoisena. Hyvää jatkoa ja hajurikkaita metsäretkiä pennuille - syksyä kohti jo mennään... !

 

(28.6.2016)

Kuusi viikkoa on mennyt ja taidot ovat karttuneet päivä päivältä. Vauhtia piisaa ja ääntä, kun yhdessä mitellään kuka on milloinkin vahvin porukasta. Pentue on erittäin tasavahva edelleen ja käykin työstä koettaa tehdä eroja pentujen välillä - tosin mukavaa työtä se on! Tässä muutamia otoksia harmaista pikku-pirulaisista kuuden viikon iässä..

Jiihaa, mennääs metsään.. Ekana juossut pentuli juuri pyllähti kuvanottohetkellä kuonolleen! =) Oli vissiin vähän kiire ..

Pienten yhteiset ihmettelyn aiheet.

 

(15.6.2016)

Kuukausi taivallusta takanapäin... Maailma on avartunut jo pentulan ulkopuolelle, jossa ihmeteltävää riittää. Ohiajavien autojen ja traktorien äänet, kanojen ja kukkojen kotkotus ja entäs kaikki ihanat hajut, joissa nuuskittavaa riittää. Painittava on ja vahvistettava puruotteita nappaamalla sisarusten turkeista tiukalla otteella kiinni, välillä emä ja hoitajien jalatkin saavat osansa. Lisäruokaa syödään jo kuin vanhat konkarit ja emältä vain silloin tällöin huikkaa napataan. Muu aika nukutaan ja silloin nähdään vauhdikkaita metsästysunia jalkojen heilumisesta, hännän vipatuksesta ja äänistä päätellen. =)

Tässä muutama otos aurinkoiselta ulkoilulta.

(31.5.2016)

Kaksi ensimmäistä elinviikkoa takana ja elämä edessä... Se pitää ilmeisesti yrittää saada etenemään vauhdikkaammin, sen verran reipasta porukkaa on pentulaatikossa, silloin milloin hereillä satutaan olemaan... Muu aika nukutaan kuin tukit ja k-a-s-v-e-t-a-a-n kovasti.

(27.5.2016)

Kymmenen päivän iässä meillä nukutaan,ryömiskellään ja koetetaan jo pöngätä pikkujalkojen varaan... Ruoka on maistunut ja äiteemuori on niin hellä meille!

 

(17.5.2016)

Riia synnytti rauhallisesti 7 elinvoimaista, tasavahvaa pentua. Sukupuolijakauma meni lähes puoliksi - neljä tyttöä ja kolme poikaa! Riia on hellä ja hoitavainen emo, ja suoriutui synnytyksestä esimerkillisesti!

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532