Iran H-pennut

Mielenkiintoinen Jämypentue yhdistelmästä

KVA Rokelan Gloria (FI33404/16) x KVA Onnivaaran Pätsi (FI23150/15)

Suurin mielenkiinto tässä keväällä 2019 syntyvässä yhdistelmässä kohdistuu emälinjoihin sekä emän että isän puolelta, joissa on osoitettu useammassa sukupolvessa olevan varhaiskypsyyttä, suurriistaverisyyttä paitsi hirvelle myös karhulle, rodunomaisesta ulkonäöstä tinkimättä!

Gloria seuraa hienosti emänsä tassunjälkiä. Gloria aloitti hirvillä työskentelyn varhain ja sai ensimmäisenä syksynään parista ensimmäisistä kokeistaan ykköset. Se on varma hirvien löytäjä, joka käsittelee löytöjä rauhallisesti. Tänä syksynä se täydensi hyvin alkanutta koeuraansa lopuilla koetuloksilla ja valioitui käyttövalioksi. Gloria ansaitsi työskentelyillään paikan myös Idän lohkon valintakokeeseen samoin kuin aikanaan emänsä Euforia!

Pätsin parhaina ominaisuuksina voidaan mainita haku- ja löytötehokkuus. Se on laaja-hakuinen uros, jolle ylityötkin maistuvat mukisematta. Esson baarin puheissa on kuultu, että Pätsi haukkuu myös karhua, vaikka taipparit vielä puuttuukin. ;-P Koerintamalla Pätsi on pärjäillyt mainiosti päässen tänä syksynä Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskokeisiin.

 

...Varaukset/lisätietoja: Tomi p. 0503727532

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532