TÄMÄ ON JO OLEMASSA OLEVA PENTUE. Uusista pentuesuunnitelmista löydät tietoa suunnitteilla-sivulta.

Minnin F-pennut

Seuraa pentueen eloa pentuepäiväkirjasta.

 

Suunnitteilla labradorinnoutajapentue kesällä 2015.

Strongline's Forbidden Fruit x Summery Sea's Badding

           

Minni on miellyttämisenhaluinen, terve ja erittäin hyvät emänvietit omaava melko pienikokoinen narttu. Se on luonteeltaan helppo, hieman pehmeä, nöyrä ja hyvin palvelualtis. Näyttelyissä se on palkittu SA:n arvoisesti. Se on terveystutkittu: kyynärät 0/0, lonkat C/C ja geenitestattu: Exercise Induced Collapse (EIC) - PCR, Result: Genotype N/N eli terve siltäkin osin. Silmät on peilattu 29.4.2015 eikä ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. Voit tutustua kuvan yläpuolella olevasta linkistä Minnin taustoihin jalostustietokannassa. Minni on "ansioitunut" lempeän luonteensa vuoksi myös koulukoirana, se on toiminut kerhokoirana ja ollut mukana koulujen eläinpäivinä sekä retkipäivinä viihdyttämässä lapsia. Sen ensimmäisestä pentueesta myös yksi narttu on terapiakoiran roolissa usein mukana omistajansa työpaikalla.

Rauli on osoittanut jo lupaavaa jälkeläisnäyttöä aiemmalla pentueellaan. Lisäksi sen lähisuvussa on erittäin lupaavia nuoria kasvamassa. Se on Suomen muotovalio FI MVA ja se on suorittanut myös noutajien taipumuskokeen NOU1. Sitä käytetään käytännön metsästyksessä. Rauli on myös terve: lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät peilattu eikä todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 24.4.2015. Lisäksi PRCD-PRA, EIC -terve vanhempien tulosten perusteella. Rauli on luonteeltaan aktiivinen ja vauhdikas. Voit tutustua kuvan yläpuolella olevasta linkistä Raulin taustoihin ja aiemman pentueen tuloksiin tarkemmin jalostustietokannassa. Tässä vielä viimeisin poseeraus Raulista:

Odotamme pennuista rodunomaisia, mukavia perhe- ja harrastuskoiria kavereiksi monenlaisiin touhuihin! Pennut kasvavat keskellä lapsiperheen elämää ja tutustutetaan riistaan jo kasvattajan luona.

Voit tiedustella pentuesuunnitelmista lisää sähköpostilla rokela@luukku.com tai puhelimitse 0503292042 / 0503727532

Yhteystiedot

Seija ja Tomi Rosti

Riihijärventie 17
82580 Juurikka

KITEE

tomi.rosti@outlook.com (kirjoita osoite omalle sähköpostin lähetyssivulle. Tämä ei ole linkki, roskapostin välttämiseksi)

puh. Seijalle 050 32 92 042

puh. Tomille 050 37 27 532